Tóth Gábor
| személyes | napló | zenesarok | hangszereim | zenekaraim | kritikáim | fórum | Diablo | Nekropédia |


HC NEKROMANTA II.


Az első HC nekromantán elbukott Hell Ancienteknél. Akkor skeleton summoner/boner hibriddel próbálkoztam. A sikert a skeleton summoner/poisoner hibrid hozta meg. Igaz, a poison ág nem sok vizet zavart.


< < < Diablo-s sarok

O O A nekromanta

O O Runolás

O O Csontváz idéző

O O Bonemancer

O O Poisoner

O O Reviver

O O Vérgólem-idéző

O O Hibrid nekró

O O Telemancer

O O Harcos nekró

O O Hardcore nekró I.

O O Hardcore nekró II.

O O Szerzők

Ez a karakter az 1.13-as HC versenyben indult, és megölte Baal-t hellen, valamint teljesítette az összes küldetést. Respec-et nem használt el.
Nem akartam sablon summonert csinálni, de a végén rájöttem, hogy a nekró 41 skillponttal meg tudja csinálni a játékot. 20-20 a skeleton vonalra, plussz egy pont az Amplify-be, és a karakter működik. Inkább a játékélmény színesítése volt a cél a poison ág fejlesztésével, amit - természetesen - nem tudtam maxolni.

Leaprítottam normált, gyakorlatilag pl8-ban. Csak az actbossoknál vettem vissza egyre, meg amikor rohantam (én nem nyírok ki mindenkit, és nem gyűjtöm be az összes WP-t). Említésre méltó drop nem volt.
Night Kurastban pl8-ban mentem végig, mint az úthenger. Ott lett maxos a SM-RS kettős, és meglett minden egypontos skill is. Onnantól már csak a poison ág volt hátra. Ami egyébként túl sok, ezért az lett, hogy amint 20-at elérte a Explosion és a Nova, elindultam a Lower felé, és ami még belefér, az megy a Daggerbe.
Az átkok a baloldali ág kivételével megpontozva. Kurastban esett egy Skin Of The Flayed One páncél, míg Mephisto egy Blackhorn's Face maszkot vágott hozzám. Ezeknek nagyon örült Neeraj, aki a Mightot szolgáltatja hűséges csapatom számára.
Night nem volt túl nagy téma egyébként. A nekró (főleg a summonerek) biztonságos - bár lassú - kari.

Még éppeg nyomható Hell Act2 pl8-ban. Nagyon jól megy a csík, csak ezért csinálom. Dry Hillsben pottyant egy Immortal öv, ami a reseim számára végre jó hír volt. Valamint kiraktam egy Spirit kardot.
Aztán lenyomtam Sszarkot hellen pl8-ban. Kb. fél óráig tartott, és vagy 6-7-szer mentem el trógereket éleszteni... A kísérő is meghallt vagy ötször...

Diablo nem is volt annyira nehéz, mint ahogy számítottam rá. Viszont Mephi előtt volt egy olyan élmény, ami majdnem lezárta a történetet, mivel lecsapott egy dollt a kísérőm, miközben épp a hátunkat dörzsiztük egymással. Akkor szerintem 50-100 életem maradhatott. Meg talán AD is lehetett a fejemen.

Ancikat elég nehezen öltem meg. A rohadtak mindenképpen utánam futottak, csak néha álltak meg pihenni egy kicsit. Madawc kétszer is pofán vágott a tőreivel, ami után pánikoltam rendesen. Az első nekró versenyben itt halt meg Xinaf_Beckett, ezért duplán stresszes volt.
Mondanom sem kell, hogy ezek után Baal séta volt. Nálam egyébként is Diablo az örök mumus.Skillek:
SM-RS: 20-20 (27)
Pnova-PE: 20-20 (27)
Átkok: Bal oldaliak kivételével egy (10)
CE-BA-CG-Summon Res: 1 (8)

Cuccok: Shako; Spirit Shroud; IK öv; Trang kesztyű; Spirit kard; 1 necro skilles +37 cold res amu (rare); all res 11 (fire34) ring; 33 MF ring; magic (!:-D) cipő 13 dex 35 light res; Swapen egy Spellsteel; ratyi rare zanzabutykos 1 necro skillel, meg némi fire ressel.
Charmok: Gheed, life, mana, res, MF charmok.
MF: 117% (ezen az összeállításon)
Merc: Insight Bill, Shako (:-DDD), Skin Of The Flayed One


Nagaa_plum naplója:

2009.12.21.:Diabló lehentelve. Talán az első nekróm, ahol nem jelentett Diablo nagy gondot. Mostanra maxos a RS, pár pont pedig van a mastery-n, és a poison varázslatokon. A daggeren, valamint az AD-n egy. Jelentős cucc nincs.
2009.12.22.: A Far Oasisben 51-ik szinten végre esett valami, aminek azért már tudok örülni is. Egy Gravespine Wand.
2009.12.23-24.:Kurastban pl8-ban megyek végig, mint az úthenger. Most lett maxos a SM-RS kettős, és megvan minden egypontos skill is. Innentől már csak a poison ág van. Az átkok a baloldali ág kivételével megpontozva. Kurastban esett egy Skin Of The Flayed One páncél, míg Mephisto egy Blackhorn's Face maszkot vágott hozzám. Ezeknek nagyon örült Neeraj, aki a Mightot szolgáltatja hűséges csapatom számára.
2009.12.28.: Countessroun során esett egy Spirit Shroud, Mephirunnál meg egy Wormskull. Shenk mellett pedig egy Telling of Beads amu (nem Shenk dobta). Ma megtörtént az, ami még soha. Nyolc és fél év diablózás legnagyobb dropja, egy HARLEQUIN CREST SHAKO... WSK3 további kellemes élményei közé tartozik egy 20 life 9 cold res sc. Végre van Insight a kísérőn. Többet az életben nem kell manapotit vennem.
2009.12.30-31.: Egy géplefagyás tönkretette a mentést, a kari elszállt 77-ik szinten. Editorral helyreállítottam egy 65-ik szintű mentésből. Baalrunokat nyomok nighton. Ki is ejtett a randa egy Trang kesztyűt... Poisonos necinek nyalánkság... hehehe...
2010.01.01.: Kiraktam egy Spirit kardot, mivel többet ígért, mint a Gravespine Wand.
2010.01.02.: Dry Hills előtt meglett a 80-ik szint. Még pl8-ban bírom. Lassan irtok, de a csík nagyon megy. Dry Hillsen esett egy IK öv, így lassan jönnek fel a reseim pozitívba.
2010.01.04.: Flayer Dungeon ajándéka ismét egy Shako volt... Mephi előtt egy dollt leütött Neeraj, mire az életem 50-100 körül állapodott meg kb... Első nagyobb megijedés volt a játék során. Mephi egy Kelpie-t dobott, és most őrlődöm közte és az Insight között. Mindezen események mellett megtaláltam életem első HR-jét, egy Ber rúnát Valahol a Durance of Hate-ben.
2010.01.05.:Diablo halála után átviharzottam act5-ön, és az 1.13 versenyben elsőként értem el az ezüstkorona-rubin szintet.
2010.01.05.: Megvan az összes quest mindhárom nehézségi szinten.


A leírást Beckett készítette 1.13. alatt.